Wie is de Tekstvos?

Ik ben Agnes de Vos. Sinds de jaren tachtig ben ik actief in de tekstwereld, waarin ik een carrière van twaalf ambachten, dertien leermomenten heb opgebouwd. Met mijn studie Nederlands legde ik een wetenschappelijke basis voor mijn streven om over alle onderwerpen te kunnen schrijven en communiceren in begrijpelijke taal.

Hoogtepunten in mijn loopbaan zijn het redigeren van boeken en artikelen van groundhopper Tom Bodde, het vertalen van managementboeken voor uitgeverij Scriptum en het schrijven van onder andere brochureteksten voor SRC Reizen.

Tussen de bedrijven door ben ik echtgenote en moeder, woonachtig in Groningen, en actief als vrijwilliger in het sociale domein. Daarnaast bezoek ik graag concerten, musea en verre landen.

Wil je nader kennismaken? Stuur gerust een e-mail naar tekstvos@gmail.com!

%d bloggers liken dit: